در پردیس علامه طباطبایی برگزار شد:
کارگاه تخصصی رژیم غذایی و تغذیه سالم
با حضور معاون آموزشی، فرهنگی و پژوهشی پردیس علامه طباطبایی بوشهر،کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان بوشهر و جمعی از کارکنان و دانشجومعلمان کارگاه تخصصی رژیم غذایی و تغذیه سالم در سالن کنفرانس پردیس علامه طباطبایی بوشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر، کارشناس تغذیه شهرستان بوشهرشبکه بهداشت و درمان شهرستان بوشهر نخست در این کارگاه تخصصی به سخنانی در زمینه اصول تغذیه سالم پرداخت.
کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: داشتن رژیم غذایی سالم بر سه اصل مهم تنوع، تعادل و تناسب استوار است.
علی دشت کار در ادامه به اهمیت مصرف غلات کامل، میوهها و سبزیجات تازه پرداخت و بیان داشت: جایگزینی این گروههای غذایی با مواد فرآوری شده و پرچرب میتواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند.
وی سپس به ایراد سخن در زمینه وزن نرمال پرداخت و اینکه چه وزنی نرمال محسوب میشود و شاخص توده بدنی چگونه محاسبه و تفسیر میشود.
دشت کار در ادامه به نقش تغذیه سالم در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر مثل دیابت نوع دو، فشار خون بالا و چربی خون اشاره و تأکید کرد: اصلاح عادات غذایی در سنین جوانی، نقش بسیار مؤثری در کاهش خطر این بیماریها دارد.
در پایان کارگاه نیز پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد و کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان بوشهر به سئوال دانشجویان درباره تنظیم رژیم متناسب با شرایط فردی و سبک زندگی پاسخ داد.
همچنین شاخص توده بدنی شرکت کنندگان در کارگاه اندازه گیری شد و توضیحات لازم در زمینه این شاخص به دانشجومعلمان توسط ماندانا فریدونی کارشناس مراقب سلامت مرکز بهداشت علی ابن ابی طالب (ع) ارائه شد.
کارگاه تخصصی رژیم غذایی و تغذیه سالم به مناسبت روز جهانی غذا در پردیس علامه طباطبایی برگزار شد.