با بازگشایی حضوری دانشگاه
وبینار علمی - تخصصی تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری های غیرواگیر برگزار شد
با همکاری واحد پژوهش دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر و گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، با بازگشایی حضوری دانشگاه وبینار علمی - تخصصی تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری های غیرواگیر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر، در این وبینار مدیرگروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به آموزش در زمینه شایع ترین علل مرگ و میر در جهان و کشور ما یعنی بیماری های قلبی – عروقی پرداخته و افزود: یکی از مهمترین مداخلات به منظور پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی – عروقی شامل چربی خون بالا و فشار خون بالا اصلاح رژیم غذایی است.
بانو فریده نظری همچنین با توجه به شیوع روزافزون سندروم متابولیک و کبد چرب در بزرگسالان، توصیه های تغذیه ای مناسب برای درمان و پیشگیری از این دو بیماری را عنوان کردند.
نظری تصریح کرد: این وبینار جهت ارتقا سطح آگاهی تغذیه ای گروه هدف برنامه ریزی و به اجرا درآمد؛ چرا که قطعا دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان در انتقال اطلاعات صحیح علمی تغذیه به دانش آموزان نقش بسیار ارزشمندی دارند.
در ادامه کارشناس تغذیه گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این وبینار علمی تخصصی به موضوع تغذیه در پیشگیری و درمان دیابت و تغذیه در دوران کووید 19 پرداختند.
بانو نگار چاهی بخش به معرفی هرم غذایی و رهنمودهای غذایی و آموزش اصول کاربردی تغذیه پرداخته و درباره محدودیت های غذایی و باید ها و نباید های تغذیه ای در بیماری دیابت و نیز دوران ابتلا به کووید 19 آموزش لازم را ارائه کردند.
در پایان این وبینار کارشناسان یاد شده به سئوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند و نیز مقرر شد برای شرکت کنندگان گواهی حضور صادر شود.
وبینار علمی - تخصصی با موضوع تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری های غیرواگیر شامل دیابت، بیماری های قلبی عروقی (چربی خون بالا و فشار خون بالا)، کبد چرب و تغذیه در دوران کووید 19 جهت اساتید، دانشجو معلمان و کارمندان دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر با همکاری گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و نیز واحد پژوهش دانشگاه فرهنگیان استان بوشهر برگزار شد.